Активен Таг

автомобилска индустрија

Како Порше и Ферари ја поништија историската одлука на Европската унија ?!

„Компромисот на институциите на ЕУ за постепено укинување на моторите со внатрешно согорување за нови автомобили и комбиња до 2035 година треба да се промени“, порача Томас Шмит, министер во германската покраина Саксонија и прв човек на