Активен Таг

Амар Ал Кудаири

ПАНИКА – Првиот човек на Саудиската национална банка предизвика вистински…

Саудиската национална банка, најголемиот акционер на Credit Suisse, тврди дека превирањата на пазарот во акциите на швајцарскиот заемодавач биле „неоправдани“. „Ако погледнете како падна целиот банкарски сектор, за жал, многу луѓе бараа