Активен Таг

Ами Ларсон Џејн

Ларсон Џаин на седница на Влада: “Северна Македонија ја има поддршката во натамошниoт процес на…

Иднината на Западен Балкан е во Европската Унија. Северна Македонија ја има поддршката во натамошниoт процес на евроинтеграции, порача Ами Ларсон Џејн амбасадорка на Шведска, која е актуелечн претседавач со ЕУ,  во обраќањето на денешната