Активен Таг

Артан Груби

ВМРО-ДПМНЕ: “Ковачевски и Груби на Електра Солушн на скандалозен начин и обезбедиле тендер за надзор…

Ако е сомнителен бонитетот на компанијата ЕПТИСА за надзор на изградбата на коридорите, тогаш втората партнерска компанија од конзорциумот е уште повеќе сомнителна. Дел од скандалозниот тендер од 22 милиони евра за надзор на изградбата