Активен Таг

Варвара Грачева

Ја совлада Русинката, одби да се ракува, падна на колена и извика: “ОВА Е ЗА УКРАИНА!”…

Младата украинска тенисерка Марта Костјук во финалето на ВТА турнирот во Остин ја совлада Русинката Варвара Грачева со резлутат од 6:3, 7:5, а по победата одби да се ракува со противничката. После победата таа