Активен Таг

Виторија Алијата ди Вилафранка

РУСОФИЛСКО ДВИЖЕЊЕ – Ова се најголемите пријатели на Путин од Западот: Познат актер, принцеза…

Судејќи според толпата на луѓе која беше присутна на конгресот на Меѓународното русофилско движење, кој неодамна се одржа во Државниот музеј на уметноста - „Пушкин“, политичките осуденици и теоретичарите на заговор се најголемите странски