Активен Таг

Вјачеслав Гладков

ТВРДИНАТА НА ПУТИН – Русите се подготвуваат за инвазија од Украина ?! “Поставивме…

Во рускиот регион Белгород, напредува изградбата на т.н „Засечени линии“, т.е. линијата Голема Абатис, на одбранбениот систем на фотификација составен од т.н. „Змејски заби“, кои Русите почнаа да ги градат минатата година на границата со