Активен Таг

Дани Алвеш

Силуваше девојка, заврши зад решетки а сега доби сосема не очекувано писмо: Фудбалерот Дани Алвеш е…

Познатиот фудбалер од Бразил, Дани Алвеш се наоѓа во затвор каде го чека почетокот на судскиот процес за силување. Тивкиот настан се случи пред Нова година, кога Дани Алвеш за време на ноќно излегување силувал 23-годишна девојка во