Активен Таг

земјоделство

ЗАРАБОТКА И ДО 10.000 ЕВРА! Кој ќе го засади овој зеленчук, може брзо да се збогати, тој станува се…

Слаткиот компир е повеќегодишно тропско растение од семејството на слатки компири. Иако се слични по име, оваа храна нема никаква врска со компирот, само наликува на компир и може да биде во бела, виолетова и портокалова боја. Иако

Трипуновски: “Состојбата во земјоделството е катастрофална“

Вечерва сум на трибина во Тетово со земјоделците од полошкиот регион во организација на републичката комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на ВМРО-ДПМНЕ. Целта на оваа трибина е во една дискусија со земјоделците за