Активен Таг

Игор Кудрјаков

УШТЕ ЕДНА МИСТЕРИОЗНА СМРТ ВО РУСИЈА – Познат олигарх пронајден мртов во неговиот стан во…

Рускиот милионер Игор Кудрјаков (64 г.) е пронајден мртов во својот стан во Москва. Игор Кудрјаков основал услуга за испорака на храна и други стоки во главниот град на Русија. RBC пишува дека компанијата подоцна ја купил производителот