Активен Таг

игри на среќа

НА СРЕЌАТА И НЕМА КРАЈ – Мајка на две деца во неверување добила речиси милион евра на…

Мајка на две деца, која работела на две работни места за да го издржува своето семејство, освоила 838.000 фунти (940.874 евра) на играта на среќа EuroMillions.  За својата добивка дознала дури еден месец подоцна, а истата ја прославила

АПИС бара да се обрати пред пратениците кога ќе се разговара за законските измени за игрите на среќа

Како Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) во кои членуваат трговските друштва кои организираат игри на среќа во автомат клубови и казина, претставници на Новоматик и Апекс од Република Австрија, побаравме од Собранието на