Активен Таг

Идрис Елба

Што се случувало зад затворените врати на гламурозната свадба на принцот Хари и Меган Маркл !?…

Познатиот британски актер Идрис Елба ги откри деталите од венчавката на принцот Хари и Меган Маркл, каде што тој беше задолжен за пуштање на музика. Свадбата на Меган Маркл и принцот Хари беше една од оние на кои беа насочени погледите