Активен Таг

Илва Јохансон

НА РАБОТ ПРЕД ТОТАЛЕН ХАОС – Крајно нестабилна состојба во најсиромашната земја во Европа:…

„Ситуацијата во Молдавија е крајно нестабилна“, изјави Ана Ревенко, министерката за внатрешни работи на Молдавија, на прес-конференцијата во Брисел, што ја одржа со европскиот комесар Илва Јохансон.  „Москва, одредени групи и бегалците