Активен Таг

Кристина Митровиќ

ВИДЕО | Ќерката на српскиот медиумски гигант Жељко Митровиќ ја обнови својата врска со ‘кралот…

Кристина Митровиќ и украинскиот милијардер Илија раскинаа на почетокот на јануари годинава, а тогаш беше објавено дека ќерката на Жељко Митровиќ го напуштила својот вереник. Парот тогаш ги избришаа сите заеднички фотографии од профилите на