Активен Таг

Маргарита Симонјан

“СО БОЖЈА ПОМОШ ЌЕ ГО ПОБЕДИМЕ ЗАПАДОТ!“ – Шокантни изјави на пропагандистите на Путин: “Да се…

Маргарита Симонјан, главен и одговорен уредник на руската државна телевизија Russia Today и еден од најпознатите пропагандисти на претседателот Владимир Путин, неодамна во емисијата на друг пропагандист Владимир Соловјов изјави дека