Активен Таг

Марин Ле Пен

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ПАРИЗ !? Франција е пред колапс на демократијата! Влогот никогаш не бил поголем, а…

Франција е на работ на демократски колапс поради непопуларниот предлог за пензиските реформи на претседателот Емануел Макрон. Опозицијата предупредува дека туркањето на реформата без гласање во парламентот е негирање на демократијата и