Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Ново Мексико

СОСТОЈБА НА ЕЛЕМЕНТАРНА НЕПОГОДА ВО САД: Беснее пожар во Ново Мексико!

Пожарникарите го забавија ширењето на најголемиот шумски пожар во САД, додека претседателот Џо Бајден прогласи состојба на елементарна непогода, а со тоа следува финансиска помош на делови од Ново Мексико, што горат од почетокот на