Активен Таг

Паоло Џентилони

“НЕМА ОПАСНОСТ ЗА ЕВРОПА!“ – Еврокомесарот за економија Џентилони смирува: “Мораме да ги…

Колапсот на американската банка во Силиконската долина - СВБ (SVB) не претставува директна закана за европскиот банкарски сектор, но неговите индиректни последици треба да се следат, предупреди денеска еврокомесарот за економија Паоло