Активен Таг

Пентагон

СЕГА ВЕЌЕ СЕ Е ЈАСНО – Објавено видеото од инцидентот над Црното Море: Погледнете како рускиот…

Европската команда на американската армија објави видео снимка од блиската средба на американското беспилотно летало и рускиот борбен авион, која се случи над Црното Море. Видео снимката ги прикажува клучните моменти од инцидентот во