Активен Таг

Пол Гад

Застрашувачкиот педофил Гери Глитер повторно зад решетки: “Се обидел да влезе на црниот интернет,…

Гери Глитер, британскиот рокер осуден за сексуална злоупотреба на деца, се врати во затвор нешто повеќе од еден месец откако беше пуштен на условна казна, пишува New York Times. Музичарот, со вистинско име Пол Гад (78 г.), се вели дека