Активен Таг

Сали-Ен Ханицш

НА СРЕЌАТА И НЕМА КРАЈ – Мајка на две деца во неверување добила речиси милион евра на…

Мајка на две деца, која работела на две работни места за да го издржува своето семејство, освоила 838.000 фунти (940.874 евра) на играта на среќа EuroMillions.  За својата добивка дознала дури еден месец подоцна, а истата ја прославила