Активен Таг

Тексас

КОГА ИМАШ ПАРИ МОЖЕШ СЕ! Милијардерот излезе од контрола: Илон Маск сега планира да изгради свој…

Во американската држава Тексас, милијардерот Илон Маск планира да изгради сопствен град надвор од Остин, објави весникот Wall Street Journal. Беше најавено дека градот ќе се гради на копно до објектите Boring и SpaceX кои се