Активен Таг

Хасбула Магомедов

ОВА Е ВИСТИНСКИ ХИТ – Мајк Тајсон мислеше дека има работа со дете, а не со 20-годишник,…

Легендарниот боксер Мајк Тајсон го зеде во раце 20-годишниот миленик на социјалните мрежи, Русинот Хасбула Магомедов и се обиде да го гризне за увото, а видеото предизвика бројни реакции низ Интернет мрежите.