Активен Таг

Јуриј Игнат

МАСОВНИ НАПАДИ – Украинците во шок: “Не се сеќаваме дека вакво нешто некогаш се случило“,…

Јуриј Игнат, портпарол на воздухопловните сили на Украина, соопшти дека последното руско бомбардирање не личи на ништо досега. „Не се сеќавам, да бидам искрен, претходно да имало таков напад, непријателот истрелал вкупно шест ракети