Активен Таг

Џордан Тренгове

Трогателна исповед на очајниот татко: “Се претепа самата со чекан, ме обвини дека сум ја силувал и…

Младиот татко Џордан Тренгове (22 г.) се обидел да се самоубие откако Елеонор Вилијамс го обвинила за силување. Откако бил ослободен од обвиненијата, тој конечно добил шанса да го каже своето мислење за сè: фактот дека има луѓе кои