Активен Таг

Велика Британија

Најпознатиот „свингерски“ клуб во Велика Британија пред затворање: Местото располага со 43…

Еден од најпознатите „свингерски“ клубови во Велика Британија – „Атик“ (The Attic) во градот Дерби, Англија, наскоро ќе ги затвори вратите. Клубот има околу 20 вработени, 43 специјално опремени секс-соби, кино за возрасни, а се говори и

Велика Британија: Голема е веројатноста Путин за кратко да го нападне и Киев!

„Постои голема веројатност рускиот претседател Владимир Путин да нареди извршување целосна инвазија врз Украина и да го нападне Киев“, изјави денеска британската министерка за надворешни работи Лиз Трас. „Сметаме дека е многу веројатно