Активен Таг

Крешник Бектеши

Бектеши: Со ограничените трговски маржи би требало да се намалат цените на основните прехранбени…

Очекуваме ограничувањето на трговските маржи во трговијата на големо и мало со основните прехранбени производи што ќе почне да важи од 1 март годинава да предизвика намалување на нивните цени откако ќе престане да важи одлуката за