Ако мажот не заработува 250.000 евра, не одам на состанок: Спонзоруша објави список со барања за мажи со кои би излегувала (фото)

0

Манекенката Клои Амур (32) одлучила дека нема да оди на состаноци со мажи кои не го положиле нејзиниот тест и не ги исполнуваат условите, а еден од нив е висока годишна плата.

Имено, Клои бара маж кој заработува минимум 250.000 евра бидејќи таа бројка секоја година е и на нејзината сметка.

– Каде отидоа сите добри луѓе? – напиша таа со фотографија во костим за капење.

Освен што бара одредена годишна плата која мажот мора да ја заработи, Клои не сака никој со затворен ум, а сака и постари мажи во кои гледа сигурност.

Клои има над милион следбеници само на Инстаграм, па откри дека и самата заработува повеќе од 20.000 долари месечно.

Иако сега живее во богатство, пораснала со самохрана мајка на која не и’ било лесно да ги воспитува неа и нејзината сестра.

Заедно со парите, мажот мора да знае добро дан бакнува и мора да ја одржува хигиената на ниво.

Исто така, не смее премногу да се забавува, но мора да биде самоуверен, духовит и разбирлив.

Клои објасни и како сака да изгледа нејзината иднина, а тоа се остри црти со исончана кожа.

Инфлуенсерката ја составила оваа листа по неколку лоши искуства на состаноци, кои во иднина планира по секоја цена да ги избегне.