Верижен судир во близина на ИКЕА, во правец кон Белград: Бескрајна колона возила

Верижен судир се случил утрово кај стоковната куќа ИКЕА во правец кон Белград.

Дежурни екипи се на терен, а се формира бескрајна колона возила.

Засега нема информации за повредени.