Ела Дворник: Татко ми ми рече да се дрогирам, да пијам и да правам што сакам

Ела Дворник за време на гостувањето во емисијата „Женска приказна Маријана Перини“ меѓу другото го спомена и нејзиниот татко, покојниот Дино Дворник.

Зборуваше за воспитувањето на девојките во денешно време, па се сети на Дино.

„Би сакала да им всадам некои вредности кои, нема да верувате, ми ги всади татко ми. Татко ми ми рече: „дрогирај се, пиј, што сакаш прави, само не пуши цигари. . Единственото нешто што го правам сега е да пушам цигари“, рече таа.

Таа додаде дека отсекогаш мислела дека ќе има синови.

„Сега, по две ќерки, не можам да замислам да бидам мајка на момче“, рече таа.

Таа додала дека со оглед на фактот дека се породила во дваесетите, и требало многу време да се навикне да биде мајка.

Како што е веќе познато, Чарлс Пирс ја тужел Ела за нејзиниот удел во куќата во Бејл, чиј единствен сопственик е таа. Тие двајца моментално се во процес на развод.