Жената со најголеми гради откри: „Нема да престанам со зголемувањето, а ставив сало и во гениталниот орган“ 

Џеси Бани се гордее со тоа што вели дека изгледа како кукла барби. Таа го поминала процесот на трансформација, за кој платила вкупно 57.500 евра. Првата операција ја направила пред пет години, а потоа станала екстремна, толку многу што салото по една интервенција го пренела на гениталиите. Минатата година Бани вгради уште поголеми гради за да изгледаат огромни, иако веќе ја постигна целта да има најголеми гради во Австрија.

Колку се драстични промените што ги направила, покажува и фотографијата направена пред пет години, пред пластична операција. Џеси ги откри причините за нејзината трансформација. Инаку, таа е од Виена, а кажала дека и било забрането да си игра со кукли додека расте.

“Моите родители не ми дозволуваа да си играм со кукли Барби, па решив да станам Барбика. Кога пребарував на Интернет во раните тинејџерски години, открив екстремни модели на страниците. И оттогаш, мојот сон е да стане таква кукла“, рече таа.е Џеси, која признава дека не може ни да се препознае.

“Воопшто немав гради. Исто така, мислам дека изгледав навистина тажно бидејќи не можев да бидам девојката каква што отсекогаш сакав да бидам”, рекла таа. Таа потоа додаде: „Немам никаков контакт со моето семејство. Тие ги прекинаа сите контакти со мене откако почнав да станувам ваква“.

Во мај 2021 година, таа го направи своето прво бразилско подигнување на задникот, префрлајќи го салото во пределот на гениталиите. Шест месеци подоцна, ѝ се вградија уште поголеми импланти, што ја направи „жената со најголеми гради во Австрија“ на 20-годишна возраст. “Дури и со таа големина знаев дека никогаш нема да престанам. Сакам уште толку операции. Сакам да ги имам најголемите гради на светот, но и најголемите усни и најголемиот задник. Кога сум на улица, сите зјапа во мене, што можам да го разберам. Некои даваат непријатни коментари. Забавно е што на толку многу жени на улица им се допаѓа мојот изглед, што ме прави многу среќна“, рекла Џеси.