ИЗБОРИ 2024/ Седат Сулејмани избран за шеф на изборниот штаб на „Беса“ и коалицијата „Вреди“

Ние сме во пресрет на претседателските и парламентарните избори, Движењето БЕСА ги прави сите подготовки за историските избори кои ќе се одржат по  неколку месеци. Претседателот на партијата Билал Касами со овластување на Централното собрание на партијата го избра Седат Сулејмани за шеф на избирачкиот штаб. Сулејмани ќе биде и дел од штабот на опозициската коалиција ВЛЕН.

Движење Беса