Катастрофален судар во Србија, едно возило „се качи“ на кровот на аудито: Страшна сцена на патот, од силината на ударот МУ ПАДНАЛЕ ТРКАЛАТА (ФОТО)

Тешка сообраќајна несреќа се случи денеска во Крагуевац , на улицата Миодраг Влајица Шука кај Електрошумадија.

Судирот се случил околу 15.00 часот.

Како што можете да видите на фотографиите, едното возило целосно се „качило“ врз другото .

Засега не е позната причината за оваа тешка сообраќајна несреќа , како и дали има повредени.

Припадниците на МУП спроведоа истрага.