НА СРПСКИОТ ГОЛМАН СИТЕ МУ ЗАВИДУВААТ: Девојката му е мисица, ја освои европската титула и изгледа подобро отколку што можете да замислите (ФОТО)

0

Може да се пофали дека го освоил срцето на вистинска убавица.

Една од големите надежи на српскиот фудбал секако е младиот голман Ѓорѓе Петровиќ.

Момчето кое безброј пати бранеше во дресот на Чукарички, но и сега во Америка, покажа дека е голман со светла иднина пред него и дека, кога се во прашање чуварите на мрежата, Србија не мора да се грижи.

Покрај неспорниот успех на спортски план, на младиот голман и во неговиот личен живот се оди совршено.

Веќе некое време ужива во љубовта од бајките со Џина .

Како и нејзиниот избраниник, и таа е исклучително успешна во манекенството, а има и потврди за својата убавина, со оглед на тоа што веќе неколку пати се натпреварувала со голем успех на различни избори.

Пред три години беше избрана за мис фотогенична, а една година подоцна беше избрана за прва придружничка на изборот за Мис на Србија и истата година ја освои титулата модел на Европа.