Нетфликс има ТАЕН КОД 9875 кој го отклучува ОНА ШТО МНОГУ ГО ПРЕБАРУВААТ И НЕ МОЖАТ ДА ГО НАЈДАТ: Корисниците велат дека им го променил животот

Колку и да е огромен изборот на серии и филмови на Netflix, пребарувањето за содржината што ве интересира може да биде полесно. Ако имате идеја што точно сакате да гледате, тајниот код на Netflix ќе ги реши сите ваши проблеми.

Мал трик на Нетфликс го олеснува пребарувањето многу. Корисниците на најголемата платформа за стриминг велат дека нивните животи се „променети на подобро“ откако дознале за кодот „9875“ наместо класичното пребарување и лизгање.

Внесувањето броеви во лентата за пребарување ќе отклучи нова листа – само криминални филмови.

Значи, ако сте љубител на криминалистички филмови и серии, едноставно напишете „9875“ во полето за пребарување на платформата и ќе се појави огромна листа на криминални документарни филмови и биографии на Netflix.

Еве ги деталите за некои од другите најпопуларни:

  • Акција и авантура (1365)
  • Детски и семејни филмови (783)
  • Независни филмови (7077)
  • Романтични омилени (502675)
  • Научна фантастика и фантазија (4734)