ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СНИМКИТЕ ОД ДРОН: ПРЕД И ПО КАТАСТРОФАЛНИТЕ ЗЕМЈОТРЕСИ

Снимките од дрон покажуваат како изгледала турската провинција Кахраманмараш пред и по катастрофалните земјотреси. Токму оваа провинција беше епицентарот на двата смртоносни земјотреси што ги погодија Туркије и Сирија.