Принцот Вилијам ја откри состојбата на Кејт Мидлтон

Кејт Мидлтон пред два месеци преку видео објави дека боледува од рак и дека почнала да се лекува

Принцот Вилијам ја открил состојбата на сопругата Кејт Мидлтон при посетата на болница во Велика Британија .

„Принцезата од Велс е добро“, откри принцот Вилијам.

Принцот Вилијам пристигна во болница во многу добро расположение

Вилијам ги обнови кралските должности на крајот на минатиот месец, кои накратко ги прекина кога на Кејт и се слоши.

Да потсетиме, Кејт Мидлтон пред два месеци преку видео објави дека боледува од рак и дека почнала да се лекува.