Сакале да го влечат автомобилот, па почувствувале удар: Човекот згазнал на гас, но сајлата била побрза

Изгледа дека возачот немал трпение и нагазил на гас, верувајќи дека ќе помине

Снимката е објавена на платформата ItemFix, но без дополнително објаснување.

На почетокот ги гледаме возачите кои го организирале влечењето , не знаејќи што следува.

Веднаш штом ја ставиле сајлата, двајцата млади влегле во четворо тркалата, но потоа се појавило трето возило.

Изгледа дека возачот немал трпение и нагазил на гас, верувајќи дека ќе помине. За негова несреќа, тој ја закачил сајлата и практично предизвикал троен удар .

Потоа сите заедно излегоа надвор да ја видат штетата.

Корисниците на ItemFix не можат да бидат изненадени од бизарната несреќа, а нивните коментари се главно од хумористичен карактер.