Санкции за брзо возење за 111 возачи во Куманово

0

Санкционирани се 111 возачи на територија на СВР Куманово поради брзо возење во акциска контрола на полицијата спроведена денеска од 12 до 17 часот.  

Од Министерството за внатрешни работи најавуваат соодветни пријави за прекршителите.