Сојузот на средношколци почнува кампања за собирање предлози за подобрување на државната матура

Сојузот на средношколци денеска почнува кампања за собирање предлози и идеи за подобрување на државната матура.

По тој повод денеска во Europe House ќе се одржи средба на која се поканети претседателите на ученичките заедници од сите средни училишта во Скопје.