СТРАШНО ВИДЕО – Детето падна во шахта додека мајката ја туркаше количката! Жената избезумено се борела да го извлече (видео)

0

На социјалната мрежа Редит се појави грозоморно видео на кое се гледа како дете пропаѓа во шахта.

Имено, на видеото кое не се знае точно каде е направено, но се претпоставува, според коментарите, дека сето тоа се случило некаде во Соединетите Американски Држави (САД), може да се види како мајка шета со своето дете, а додека ја турка количката, детето паѓа во шахтата.

Во еден момент детето стапнува на капакот на шахтата и тогаш почнува ужасот. Капакот наеднаш се отвора и детето паднало внатре.

За среќа, некои минувачи дошле да и помогнат и со нивна помош успеале да го извлечат детето од дупката.