Што му кажа Ахмети на Заев во хотелот Вила Парк во Струмица!?

Во синоќешната емисија Во Центар, со наслов: „Што му кажа Али Ахмети на Зоран Заев во хотелот Вила Парк во Струмица“, новинарот Васко Ефтов ја анализираше актуелната политичка состојба во Македонија.

Емисијата можете да ја погледнете на следниот линк: