БРЕСКВИЦА СЛАВЕШЕ ПО ФИНАЛЕТО КАКО ДА ПОБЕДИЛА, “лумпуваше” до зори па дури потоа им се јави на фановите (ВИДЕО)

Пејачката Анѓела Игњатовиќ Бресквица го освои второто место на српската Евровизија, веднаш зад Теје Дора. Иако Бресквица доби најмногу гласови од публиката, стручното жири најмногу поени и додели на Теја Дора.

Веднаш по прогласувањето на победникот, Бресквица и честиташе на својата пријателка и јавно ја поддржа, а на својата инстаграм приказна објави видео како добро се забавува по финалето.

Не сакам да споделувам приватни работи, но овде можете да видите колку се сакаме и колку сме среќни и благодарни – напиша таа со видеото на младата пејачка.

Да потсетиме, Бресквица се огласи на својот Инстаграм и им ја честиташе победата на колешката и пријателката.

Добро утро драги мои. Сега се јавувам бидејќи минатата ноќ малку славевме, па сакав да го оставам телефонот и да уживам во друштвото на моето семејство и мојот тим. Сакам да ви се заблагодарам за сите гласови (и уште еднаш да нагласам дека тие отидоа во хуманитарни цели, па тоа ме прави уште позадоволна што ги имаше толку многу), и за целата поддршка, која беше навистина огромна. Сакам и јавно да и честитам на нашата драга Теја Дора и да и посакам многу среќа, сите ќе ја бодриме. Сега се враќаме на старите навики и обврски и секако на настапите. Едвај ве чекам сите. Ве сака вашата Бресквица – напиша таа, по што и се заблагодари и Теја Дора.

@espreso_rs Nastao je haos na mrezama zbog finala PZE. Ko je po vama bolji? #evrovision #evrovizija #pesmazaevroviziju #breskvica #teyadora #gnezdoorlovo #ramonda #takmicenje ♬ original sound – Espreso.rs