Активен Таг

Џиџи Хадид

Сестрите Бела и Џиџи Хадид го враќаат критикуваниот тренд од 90-тите години на минатиот век –…

Прилично критикуваниот тренд од 90-тите – лице со тенки, бледи или речиси невидливи веѓи, се врати на Модната недела во Милано, каде што сестрите Бела и Џиџи Хадид зачекорија во ревијата на Донатела Версаче. За овој настан Џиџи