Активен Таг

Џон Шелес

„Неверојатниот Џонатан“, илузионистот од Лас Вегас почина на 63-годишна возраст!

Џонатан – Џон Шелес, познат во светот на забавата и како Неверојатниот Џонатан, „магионичарот-комичар“, односно илузионист од Лас Вегас, инаку со потекло од Детроит, САД, почина на 63-годишна возраст. Како добро познат шеговит и вешт