Активен Таг

Балкан

Ковачевски за МИА: “Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на…

„Денешното одржување на дијалогот на високо ниво за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина во Охрид се најголема потврда дека Северна Македонија во овој момент е фактор на стабилност на Балканот, што го потврдивме преку нашето