Активен Таг

Изет Меџити

Изет Меџити најавува – “Огнената група“ со онлајн петиција ќе бара разрешување на министрите…

Со петиција на интернет „Огнената група“ на ДУИ вели дека ќе почне обид за разрешување на Артан Груби и на владини министри. Ова вчера го најави претставникот на групата Изет Меџити  по собирот со граѓани за кој кажа дека покажува огромна