Активен Таг

Олена Зеленска

Русите објавија што ќе прават со имотот на Зеленски на Крим: “Па, штом се уште не го…“

Сергеј Аксјонов, лидерот на меѓународно непризнатата Кримска Република, во петокот за руската државна медиумска агенција РИА Новости изјави дека станот на украинскиот претседател Володимир Зеленски и неговата сопруга Олена во Ливадија ќе