Активен Таг

полиција

РАДИОАКТИВЕН АЛАРМ – Шок на српската граница со Хрватска: “Тројца Хрвати се обиделе да…

Тројца хрватски државјани се уапсени во саботата вечерта во Србија на граничниот премин Бездан, од каде што се обиделе да влезат во Хрватска со транспорт на скриена „глава“ од радиоактивен громобран. Како што пренесува локалниот портал