Активен Таг

штрајк

ХАОС – Штрајкот целосно го запре патничкиот сообраќај на најголемиот германски аеродром: “Нема…

Авиосообраќајот на најголемиот германски аеродром во Франкфурт, беше речиси целосно запрен во понеделникот бидејќи работниците учествуваа во штрајкот организиран во транспортниот сектор низ цела Германија. Аеродромот, на кој требаше да

ОПШТ ХАОС ВО ГЕРМАНИЈА – Над 600 летови се откажани поради штрајк на персоналот на четири…

Патниците на четири аеродроми во Германија денеска се соочија со откажани летови и одложувања поради штрајкови во последниот бран индустриски кризи што ја погодија земјата. Штрајковите што ќе се одржат на аеродромите во Дизелдорф,